Rafinované vnútorné riešenie úložných priestorov podstatne zefektívnia ich funkciu

14.01.2013 14:52

 

Rovnako ako na mnohé iné prvky moderného vybavenia bytov a domov, kladú dnes spotrebitelia nové požiadavky aj na riešenie a vnútorné usporiadanie šatníkových skríň a kuchynského nábytku. Dôležitými hľadiskami sú predovšetkým efektívna a praktická organizácia priestoru, ale aj nehlučnosť a bezpečnosť.

 Ako dôsledne využiť každý centimeter priestoru v skrini a zachovať si pritom prehľad o tom, čo sme do nej uložili? Významné vylepšenia pre využitie úložných priestorov existuje na trhu celý rad najmä v podobe tzv. drôtených programov. Napr. výsuvné koše do šatníkových skríň sú praktickejšie verzie regálov a šuplíkov práve vďaka prevedeniu z drôtov.

 V šatníkových skriniach nachádzajú uplatnenie aj sklopné tyče, ktoré ponúka riešenie ako využiť priestor takmer pri strope u vstavaných skríň. Jednoduchý mechanizmus, pomocou ktorého tyč ľahko sklopíte, uľahčuje ukladanie odevov do inak ťažko prístupných miest.

 K pohodlnému a prehľadnému ukladaniu vecí v šatníkových skriniach slúžia tiež rôzne výsuvné držiaky napríklad na nohavice a ramienka, výsuvné i pevné police upravené špeciálne pre ukladanie topánok a rad ďalších drobných pomocníkov. Všetky spomínané výrobky sú ponúkané vo vysokej kvalite. Na trhu sa presadzujú vďaka kvalitným výrobkom a ich precíznemu spracovaniu, ktoré je pre efektívne fungovanie vnútorných systémov úložných priestorov kľúčové.

 Kuchynské skrine a skrinky rôznych tvarov a rozmerov predstavujú obrovské množstvo nápadov, ako optimálne využiť každý kúsok priestoru a k tomu umožniť používateľom ľahký prístup ku každej uloženej drobnosti. Výsuvné či čelné výsuvné koše znamenajú koniec s nekonečným presladaním a pracným pátraním po hľadanom kusu riadu.

 Dokonalú organizáciu priestoru je možné docieliť v horných aj dolných skrinkách pomocou rôznych systémov a ich kombinácií. Rohové skrinky je napr. možné opatriť otočnými kruhovými a výsečovými košmi, ktoré umožnia ich plnohodnotné využitie, rovnako ako je tomu v prípade slepých rohov vybavených rohovými výsuvnými alebo výklopnými košmi.

 Iným príkladom maximálneho využitia úložného priestoru v kuchyni sú potravinové skrine s kombináciou drôtených košov zavesených v ráme na dvierkach a košov umiestnených vo výsuvnom ráme, ktoré sa po otvorení dverí posunú do prednej časti skrine. Všetko tak máte ihneď nielen na očiach, ale aj po ruke.

 

Kontakt

Nábytok z masívu

norbert.pocklan@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2018 Pwered by Calypso

Tvorba web stránok zdarmaWebnode