Manželská posteľ z borovice – rustikálny kúsok do spálne

05.07.2011 19:38

 

Ten kto kladie dôraz na to, mať vo svojej spálni kúsok v rustikálnom štýle, isto nájde riešenie v manželskej posteli z borovicového dreva.

Starožitný nábytok môže byť akokoľvek krásny, v podstate nie je veľmi praktický. Navyše hlavne mladé rodiny s deťmi by si mali od tohto nábytku držať odstup a to hlavne počas prvých rokov.

Dnešné rodiny majú radi svetlé, príjemné miestnosti  a rovnako aj taký nábytok. Svetlé farby sprostredkúvajú dojem sviežosti a ľahkosti, čo pôsobí aj na celý priestor. Drevo, ktoré najviac spĺňa tieto požiadavky je borovicové drevo, ktoré je čoraz obľúbenejšie. Takzvaná lesná borovica nachádza v Európe čoraz väčšie uplatnenie, pretože pri tomto dreve sa jedná o vyslovene všestranné drevo s rýchlim rastom.

Atmosféra v spálni: borovicové drevo je dekoratívne a cenovo výhodné

Medzi nábytok, ktorý je najčastejšie volený ako zariadenie spálne sa počíta aj manželská posteľ z borovicového dreva.  Borovicové drevo má nádhernú štruktúru a čo sa týka jeho prirodzeného vzhľadu je to svetlé drevo. Preto je ideálne ako dekoratívne zariadenie vnútorných priestorov domu. Hlavne v dnešných moderných spálňach chýba trochu pohodlia a atmosféry. Ešte stále sa nachádzajú spálne na konci zoznamu zariaďovania domu. Práve manželská posteľ z borovicového dreva je nie len stabilná, ale má aj dlhú životnosť. Navyše je relatívne cenovo výhodná, čo vďačí pravdepodobne tomu, že jej veľkú časť tvorí borovicové drevo.

 Borovica: Mnoho výhod, nespočetne veľa prevedení a hodí sa prakticky kamkoľvek

Ďalšia výhoda spočíva v tom, že toto drevo vyzerá kvôli vzhľadu svojej farby veľmi prirodzene. Preto sa hodí naozaj ku každému postenému prádlu, každému kobercu a ku každej tapete. Toto drevo má nie len príjemný farebný odtieň, ale okrem toho má aj prirodzenú vôňu dreva a rustikálny nádych. To všetko dodáva borovici veľmi prirodzené vyžarovanie, čo imponuje záujmom dnešných zákazníkov.

Drevená manželská posteľ sa dá úplne harmonicky včleniť do takmer každého priestoru. Preto sa dá povedať, že sa v tomto prípade jedná o investíciu na celý život a okrem toho je to naozaj praktický kus nábytku. Svojim optickým vzhľadom dokáže zvýšiť hodnotu miestnosti. Manželské postele z borovicového dreva sú v obchodoch samozrejme dostupné v rôznych veľkostiach a prevedeniach, preto si naozaj každý nájde ten správny model podľa vlastného gusta.

 

Kontakt

Nábytok z masívu

norbert.pocklan@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2018 Pwered by Calypso

Tvorba web stránok zdarmaWebnode